Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-после с Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Най-после с Алфа Ромео

Здравейте на всички
    От много време исках Алфа и на края си купих.Кажете,какво мислите за Алфа Ромео 164 Супер 2.5ТД.
    Много се радвам че имам вьзможност да си пиша с феновете на тази марка [/b]

Честито! Не си сбъркал с покупката на Алфа! Аз отскоро ползвам марката но смея да заевя , че е прекрасна кола! Просто красавица от вътре и от вън
    Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
    Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
    Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Мерси,мерси Наистина са много красиви, и е доста приятна за шофиране

Comment

Поздравления за избора!Проблем са най-вече липсващи части и консумативи в магазинната мрежа.Изобщо качествени части за италиански автомобили няма като внос.Трябва да се примириш с боклуците по магазините.Ако имаш нужда от техническа помощ относно алфата-пращай питането си на лични.
        п.п Този който ми изтри предишното мнение ще го стигне клетва,и ходжа нема да може да му помогне
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Имам въпросчета,но няма сега да питам да не е нахално.
          Благодарности за съдействието

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
            п.п Този който ми изтри предишното мнение ще го стигне клетва,и ходжа нема да може да му помогне
            вирус къртиш
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Абе на него само аз трия, той само си реве така, профилактично един вид.Сега ме сърби задника,ама какво да правя...
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
              X